Sessions fotogràfiques arquitectura

Si necessites una sessió de fotos per promocionar, vendre, llogar,… un immoble, posa’t en contacte amb mi i en pocs dies podràs disposar d’un reportatge complet adaptat a les teves necessitats, com és el cas del realitzat en aquesta fantàstica unifamiliar entremitgeres a la Cerdanya, a on varem realitzar vistes interiors, exteriors, nocturnes i entorn. A més a més en el cas que el teu immoble estigui situat en plena naturaleza o rodejat de jardí, podem programar la sessió per aquella època de l’any en que l’exterior estigui en el seu màxim esplendor, i inclús arribat aquest moment podem adaptar el día per realitzar el reportatge en aquell moment concret en que els agents atmosfèrics ens ofereixin moments especials.

Si necesitas una sesión de fotos para promocionar, vender, alquilar,… un inmueble, ponte en contacto conmigo y en pocos días vas a disponer de un reportaje completo adaptado a tus necesidades, como el realizado en esta fantástica unifamiliar adosada en la Cerdaña, donde se realizaron vistas interiores, exteriores, nocturnas, y entorno. Además en el caso que tu inmueble se encuentre en plena naturaleza, podemos programar la sesión para aquella época del año en que el exterior esté en su máximo esplendor, e incluso llegado ese momento podemos adaptar el día para realizar el reportaje en ese momento concreto donde los agentes atmosféricos nos proporcionen momentos especiales.

INTERIORS / INTERIORES


EXTERIORS / EXTERIORES

 

 

 

 

 

 


© Ricard Cunill “SiR Photography”

Queda completamente prohibido cualquier uso y difusión de las imágenes expuestas en esta website.

Any use and distribution of the images displayed in this website is completely prohibited.

Anuncio publicitario