Disfrutant a La Cabana de Berga

 

Hi ha ocasions en les que no portar a sobre l’equip fotogràfic no serveix d’excusa per no treure el telèfon i fotografiar els plats que et serveixen, sempre dic que una imatge val més que mil paraules, però en aquesta ocasió el que us recomano es que aneu a fer un mos a La Cabana de Berga, on a més més de deleitar-vos amb uns grans plats, gaudireu d’una vista panoràmica immillorable de Berga i part de la comarca, amb Montserrat com a fons d’escenari.

Hay ocasiones en las que no llevar encima el equipo fotográfico, no sirve de excusa para no sacar el teléfono y fotografiar los platos que te sirven, siempre digo que una imagen vale más que mil palabras, pero en esta ocasión los que os recomiendo es que vayáis a comer a La Cabana de Berga, donde además de deleitaros con unos grandes platos, vais a disfrutar de una vista panorámica inmejorable de Berga y parte de la comarca, con Montserrat como fondo de escenario.


© Ricard Cunill “SiR Photography”

Queda completamente prohibido cualquier uso y difusión de las imágenes expuestas en esta website.

Any use and distribution of the images displayed in this website is completely prohibited.

Anuncio publicitario