Sessions úniques per emmarcar

A finals de tardor, els pares d’aquesta joveneta «model» es van interesar per realitzar-li una sessió fotográfica, volien tenir un bònic i professional record d’aquesta etapa de la seva filla, i a més a més amb la que més els hi va agradar, varem realitzar una copia impresa en gran format lacada sobre tauler de fusta. Com podeu llegir a l’apartat de Canamàs Fotografia posem a disposició la nostra finca per la realització de reportatges a l’aire lliure de gairebé qualsevol tipus, persones, mascotes, animals, productes, objectes,… La nostra voluntat és que cada cop la finca disposi de més escenaris i que en cada moment poguem disposar de varis que estiguin en el seu màxim esplendor visual. Així doncs si us animeu…, aquí estarem esperant-vos.

A finales de otoño, los padres de esta jovencita «modelo» se interesaron en realizarle una sesión fotográfica, querían tener un bonito y profesional recuerdo de esta etapa de su hija, y a más a más con la que más les gustó realizamos una copia impresa de gran formato con acabado lacado sobre tablero de madera. Como podéis leer en el apartado Canamàs Fotografia ponemos a disposición nuestra finca para la realización de casi todo tipo de reportajes a l’aire libre, personas, animales, mascotas, productos, objetos,… Nuestra voluntad es que cada vez dispongamos de más escenarios, permitiendo que en cada momento varios de ellos estén en su máximo esplendor visual. Así pues si os animáis…, aquí estaremos esperándote.


© Ricard Cunill “SiR Photography”

Queda completamente prohibido cualquier uso y difusión de las imágenes expuestas en esta website.

Any use and distribution of the images displayed in this website is completely prohibited.

Anuncio publicitario